Josko taas esittelisin itseni…

Tervehdys,

Olin saanut erään fb-ryhmän jäseneltä (hyvän) kysymyksen, joka ikävä kyllä oli suodattunut messengerin viestipyynnöt kansioon. Koska kysymys oli hyvä, ja sen esittämisestä on jo kotva kulunut, ”vastaan” siihen näin julkisesti.

Kysymys kuului: Minkä pirun takia sä et ole näissä vaaleissa esillä samalla lailla kuin viimeksi. Sua on ihan pirun vaikee äänestää jos susta ei mitään tiedä.

Noh.. Selitykset on selityksiä, eikä oikeasti palvelisi ketään jos ryhtyisin tässä alkuvuoden kiireitä suuresti avaamaan. Siispä esittelen itseni, koska tässäkin ryhmässä varmasti on vielä monia jotka eivät minua tunne..

Olen siis Tomi Kesälahti, aivan kohta 40 täyttävä monialayrittäjä. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi kouluikäistä poikaa, ja kaksi jo kotoa muuttanutta aikuista tytärpuolta. Janakkalalainen olen ollut vuodesta 2091 lähtien, ensin ”pienen rupeaman” Turengissa, ja viime kesästä lähtien Tervakosken Rehakassa. Perheyrityksemme tarjoaa Suomessa erilaisia sosiaali- ja terveysalan palveluita, sekä kansainvälisesti erilaisia turvallisuuteen liittyviä palveluita. Aiemmassa (työ)elämässäni olen toiminut muun muassa talouden ja logistiikan parissa; Muun muassa SSAB:n talousosastolla yhtiövastaavana.

Luottamustehtävät joissa olen saanut viime vuodet vaikuttaa:
Janakkalan Vesi Oy, johtokunnan varajäsen 2013 ->
Janakkalan Asunnot, johtokunnan varajäsen 2013 ->
VOP, yhtymähallituksenhallituksen varajäsen 2013 ->
Linnanseutu Ry, johtokunnan jäsen (Leader toiminta) 2017 ->
SSAB, henkilöstörahaston hallituksen varajäsen 2012 – 2014
Janakkalan Keskusta, johtokunnan sihteeri 2012 – 2014

Jotain listasta varmasti kiireessä unohtuikin..

Mihin pyrin vaikuttamaan:

Tärkeimmät pyrkimykseni, ja samalla syy miksi olen kuntavaaleissa ehdokkaana, on säilyttää Janakkala itsenäisenä, elinvoimaisena, ja kehittyvänä kuntana. Jotta nuo mainitsemani tavoitteet voisivat totetua, pitää Janakkalaa vielä nykyistä voimakkaammin ryhtyä kehittämään. Ja kehittämään tasapuolisesti! Janakkalassa löytyy valtavasti potentiaalia niin taloudelliseen-, kuin väestölliseenkin kasvuun. Näiden kehittäminen kuitenkin vaatii tulevaisuudessa kunnalta vielä nykyistä ”rohkeampia” tekoja. Seuraavan valtuustokauden ensimmäinen puolikas on itsenäisen Janakkalan kannalta kriittinen: Meille tullaan yhteiskunnan toimesta ”antamaan” joitain suuria muutoksia, muun muassa SoTe- ja maakuntauudistus. Näiden lopputulema ei ole vielä kenellekkään selvä, mutta niiden selvitessä tullaan tulevilta kuntapäättäjiltä vaatimaan nopeaa ja tosiasioihin perustuvaa reagointia. Tässä minä olen asioihin perusteellisesti paneutuvana henkilönä omimmillani.

Säästämisen aika on ohi! Nyt on kunnan palveluista ja toiminnoista säästetty jo kaikki mitä säästettävissä on, ja vähän ylikin. Jotta meillä on mahdollisuus kääntää Janakkala kunnolla nousuun, pitää veroeurot haalia tuloja lisäämällä, ei kunnan toimintaedellytyksiä heikentämällä. Veroeuroja Janakkala saa lisää asukkaita, erityisesti kuntaan sitoutuvia lapsiperheitä, sekä yrityksiä houkuttelemalla. Sekä asukkaat että yritykset valitsevat kotinsa mieluummin kehittyvästä kuin kuolevasta ja rapistuvasta kunnasta.

Muistakaa siis äänestäessänne numero 79, niin ryhdytään yhdessä töihin kehittyvän Janakkalan hyväksi!! Vaalilupauksenani en lupaa mitään muuta kuin tehdä parhaani Janakkalan hyväksi, tulen sitten valituksi tai en.

Tomi Kesälahti
Keskusta

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi